neděle 7. dubna 2013

Omluva , Spolupráce :)

Ahoj dámy :) :o*

 předem než začnu něco psát tak jsem se chtěla velmi omluvit , že jsem nefungovala tady na blogu ani na yout. !
Ano pořád natáčím ano POŘÁD EXISTUJI.!!
Pro někoho bohužel ..
No jinak chtěla jsem říct , že tedy delší  dobu nebudu bohužel  fungovat na  youtub.  . Nemám teď momentálně tak rychlé připojení na net. Ale doufám v to , že to nevadí .. Ono někdy trochu pauzy také trochu neuškodí.
Jinak nic se ani nezměnilo pořád samá bláznivá kačka,  která vám chce možná zpříjemnit život .. Možná i dát pár rad. 
No měla jsem cca pře 14 dny jednu spolupráci se servem krasa.cz . Musím tedy říct, že jsem byla zařazena do testování . Ze začátku jsem si říkala , že na naké spolupráce už tedy ˇˇ kašlu ˇˇ . Jelikož s některýma jsem měla i problém v to , že např: neodepisovali a když ano tak to bylo takové odseknutí. Natož to tento servr musím VELMI POCHVÁLIT!! Okamžitá reakce , klidně jednání . 
1: Na testování jsem dostala od značky Balea - Odličovací tamponky  bez oleje. > Jsem s nimi tedy velmi spokojena , jsou příjemné , lehké , vláčené ,  důkladně odstranují oční make up . Já jsem je osobně tedy použila na celý odlíčeni obličeje a jsem tedy velmi spokojena . Cena je 30kč. A myslím si , že až mi dojdou určitě si je koupím! 
2 : Wellaflex tužidlo , Bohužel toto já nepoužívám takže kdo by měl zájem napište .:) 
3 :  Do třetice všeho dobrého byl můj miláček od Rimmel. London Maech perfection  v různých odstínech a myslím , že k tomu to dál nic psát nemusím. 
Takže tak ..
Měla bych v blízké době mít další spolupráci snad ..:P Takže jsem se rozhodla , že bych se o to podělila i s váma něco jako giveaway . Takže co vy na to.?:) Pište když tak dolů do komentářů .:) 
Zatím páčko  Kačí .:)